dimarts, 2 de desembre del 2008

Concurs de punts de llibre

El passat dia 8 de novembre dins dels actes de la Festa Major, es van lliurar els premis del CONCURS DE PUNTS DE LLIBRE, amb motiu del 75è aniversari de la Biblioteca Sant Martí.

Podem dir amb satisfacció que la convocatòria del concurs va superar i molt les expectatives de participació que ens havíem fet, gràcies a la col·laboració de les dues escoles del poble, l’escola SANT MARTÍ i l’escola SOBIRANS; i de l’institut DOMÈNEC PERRAMON. Sabem que va suposar un treball extra per a molts professors, i podem dir, crec que amb molta satisfacció, que han participat gairebé tots els alumnes d’educació infantil i primària de les dues escoles (és a dir, des de P-3 fins a 6è). I també gairebé tots els alumnes de 1r, 2n, 3r i 4t d’ESO de l’Institut Domènec Perramon.

Aquesta extensa participació va fer molt difícil l’elecció dels treballs guanyadors. Els membres del jurat ens vam reunir una tarda, alguns de nosaltres ens vam passar hores mirant els punts de llibre. Davant els dubtes vam intentar atorgar premis a totes dues escoles de manera compensada. També vam pensar que era interessant que en la col·lecció de treballs guanyadors hi haguessin representades diverses de les múltiples tècniques utilitzades: així tenin, apart dels treballs fets amb llapis i colors de fusta, tècniques com ara l’estampació, els rotuladors, els colages amb elements diversos com retalls de revistes o elements naturals, etc…

Aquesta col·lecció s’editarà i els punts es repartiran periòdicament a la biblioteca. Cada punt portarà el nom i l’edat del guanyador/a. Tothom que vulgui els podrà passar a recollir a la biblioteca i formar la col·lecció que pot constituït un bonic record del 75è aniversari de la nostra biblioteca.