dimarts, 12 de gener del 2010

Tertúlia de llibres per a adults

Divendres 15 de gener a les 8 del vespre

El mes de desembre vam fer una tertúlia pilot al voltant de la trilogía Millennium, d’Stieg Larsson, amb dotze participants, i vam acordar començar aquesta nova aventura a partir del gener.

La tertúlia neix amb la intenció de crear un espai de conversa per compartir lectures i experiències lectores i expressar de manera oberta les nostres opinions amb la garantia de ser escoltades amb respecte.

Amb la mateixa fórmula que utilitzem per a la tertúlia de joves, (de la qual ja portem tres temporades), no comentarem un sol llibre, sinó que parlarem dels llibres que anem llegint i ens agraden, o no. L’enorme oferta editorial fa que, moltes vegades, ens passin per alt moltes novetats i, a més, ens sigui difícil decidir una lectura concreta, sobretot quan volem anar una mica més enllà dels best-sellers o de les llistes dels més venuts; és aquí on l’opinió d’un altre lector ens pot decantar per un llibre o un altre, ja que, sovint, estem més interessats en conèixer les opinions d’altres persones com nosaltres que de les que ens pugui aportar un expert. D’altra banda, la diversitat d’autors, títols i generes ens enriqueix i fa la conversa àgil i variada. No descartem, però, fer alguna tertúlia monogràfica, si interessa a la majoria.

Així, doncs, us convidem a formar part de la tertúlia de la Biblioteca Antònia Torrent i Martori a partir del proper divendres 15 de gener a les 8 del vespre. La periodicitat, en principi, serà mensual i la durada de cada trobada d’entre una hora i una hora i mitja.