dilluns, 25 de juny del 2012

Final de curs de la Tertúlia de Llibres per a Adults





Amb la trobada del mes de juny, el passat dia 15 vam donar per acabat el curs de la Tertúlia de Llibres per a Adults. La tertúlia, amb un nombre d’assistents força constant –si bé hi ha baixes, també es produeixen altes-, manté la fórmula iniciada en aquell “llunyà” gener de 2010 i que encara ens funciona: els tertulians ens expliquem les nostres lectures i en fem una valoració. D’aquesta manera, el que es pretén es animar –o desanimar. de vegades- la resta de contertulians a llegir –o no- l’obra comentada. A més de libres parlem de pel·lícules o sèries televisives basades en obres literàries –sovint  de les comentades aquell dia- i d’aspectes diferents relacionats amb el món del llibre.

Del que es parla a la reunió se n’elabora un llistat que és enviat per correu electrònic als tertulians i també s’ofereix als usuaris com a guia de lectura. (Si algú no pot assistir a les reunions, però vol rebre aquests llistats per mail, pot deixar el seu nom i adreça electrònica al personal de la biblioteca i l’hi farem arribar.)
Per als amants de les dades, hem de dir que durant aquest curs hem parlat de 179 llibres –alguns títols s’han repetit en diferents sessions- i el nombre total d’assistents ha estat de 88 –gairebé 9 per sessió.