dimarts, 9 d’abril de 2013

Recomanació a la Biblioteca Virtual

Ja tenim publicada la nostra recomanació a la Biblioteca Virtual.


La Llamada de un extraño
 
 
La Llamada de un extraño
Alcalde, Rafael
Barcelona : Roca, 2012
 

 


Els membres d'una família de classe social alta comencen a rebre trucades d'un desconegut, que els demana portar a terme actes senzills a canvi d'obtenir uns grans beneficis en les seves vides. La situació es va agreujant quan les trucades demostren que López, el desconegut, té un control absolut sobre les seves rutines i decisions.
Inquietant thriller que mostra com l'ambició dels humans pot condicionar el seu destí. La narració és completament dialogada, sense cap descripció ni acotació, la qual cosa incrementa l'angoixa de la trama i la sensació de crueltat present en el seu personatge central.
Tercera novel·la de Rafael Alcalde, escriptor barceloní llicenciat en Filosofia i doctor en Economia que treballa com a professor de Secundària en un institut de Vilafranca del Penedès. La llamada de un extraño va rebre el Premio Internacional de novel·la negra L'H Confidencial 2012. No obstant, cal tenir en compte que aquesta obra transcendeix el gènere negre, i tant el seu argument com sobretot el clima creat per l'autor la converteixen també en una interessant mostra de novel·la de terror psicològic. En tot cas el resultat és molt atractiu.

Recomanat per la Biblioteca Antònia Torrent i Martori d'Arenys de Munt.