divendres, 11 d’abril del 2014

2a. Guia de Lectures recomanades per usuaris de la Biblioteca

-      





        Presentem la 2a. Guia de lectures recomanades pels lectors de la Biblioteca. Aquesta guia s’elabora a partir dels llibres que més agraden als assistents a la Tertúlia de llibres per a adults que es fa un cop al mes, de setembre a juny. També hi participen altres usuaris de la biblioteca, ja que és oberta a tothom.


-                    La dinàmica de la tertúlia és que cadascú parla del llibre o llibres que ha llegit durant el mes. A l’inici d’aquesta temporada de tertúlies vam decidir puntuar les lectures i posar 3, 4 i 5 estrelles a aquells títols que més agradaven. I a partir d’aquí confeccionar un llistat cada 3 mesos. El llistat de títols i autors va acompanyat d’un un petit comentari amb l’argument del llibre. Hi trobareu novetats editorials, però també llibres rescatats de la prestatgeria on dormien massa tranquils des de feia temps. Hem de dir que la primera edició ha estat molt útil i valorada pel nostres usuaris: dia a dia comprovem que l’opinió que més escolta un lector és la d’un altre lector.


-         Amb l’ajuda dels nostres usuaris, a la biblioteca volem disposar de suggeriments i propostes per a qui ho demani.   

         Trobeu la guia complerta aquí: http://issuu.com/arenysdemunt#/signin


1 comentari:

Javier Guallar ha dit...

Molt bona iniciativa! podeu fer també un ranking dels llibres més votats