dimecres, 20 de maig de 2015

I tu, què fas a la biblioteca?
Les Biblioteques Municipals del Maresme se sumen a la celebració de l'Any de les Biblioteques amb el sorteig "Què véns a fer a la Biblio?: Envia'ns la teva foto", en què conviden els seus usuaris a fer-se una fotografia davant d'un photocall amb una de les frases que trobaran preparades i penjar-la a Twitter amb l'etiqueta #BibliosMaresmeo enviar-la al correu de la seva biblioteca.

Per participar els usuaris poden adreçar-se a les biblioteques dels municipis següents segons aquest calendari:
Fins al juny: Alella, Masnou, Cabrils, Mataró (Biblioteca Antoni Comas), Vilassar de Dalt, Canet de Mar, Pineda (Biblioteca Poblenou), Malgrat.
De juliol a setembre: Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt, Arenys de Munt, Sant Pol de Mar, Calella.
D'octubre a desembre: Montgat, Cabrera, Premià de Dalt, Mataró (Biblioteca Pompeu Fabra), Vilassar de Mar, Palafolls, Pineda de Mar (Biblioteca Serra i Moret), Tordera.

Les imatges es poden enviar fins al 31 de desembre. El 12 de gener del 2016 a les 18h, a la sessió de l'hora del conte de la Biblioteca Pompeu Fabra de Mataró, es realitzarà un sorteig de dos premis culturals entre les fotografies presentades.  

Més informació: