Rosa Gàmiz ens va llegir una selecció de textos de Salvador Espriu, Carme Guasch i Pere Calders que vam acompanyar d'uns vins i un cava. Amb el seu habitual saber fer, va aconseguir que els assistents gaudíssim d'uns moments màgics.
Lectures i vins que vam maridar
Vi: Parvus Blanc. D.O. Alella. 12,5º
Vi blanc ecològic elaborat amb la varietat Chardonnay. Després d’un premsat lleuger per obtenir el most flor, fermenta en barriques noves de roure francès d’Allier a una temperatura controlada de 15ºC, amb una criança posterior de 4 mesos. Nas complexa on combinen els aromes afruitats (mango i papaia) amb els de criança (vainilla i coco). En boca és gras, untuós i ben equilibrat. Final de boca llarg.
Carme Guasch
Vi: Martí Fabra L’Oratori. D.O. Empordà. 14,5º
Vi negre elaborat amb les varietats Garnatxa Carinyena i Cabernet Sauvignon. Criança de 12 mesos en dipòsits subterranis.
Color cirera intens, elegant aroma de fruita vermella en licor, regalèssia, tons minerals. En boca es sedós, amb una marcada frescor i de gran expressió, postgust llarg i untuós.
Color cirera intens, elegant aroma de fruita vermella en licor, regalèssia, tons minerals. En boca es sedós, amb una marcada frescor i de gran expressió, postgust llarg i untuós.
Pere Calders
Cava Bertha Lounge. Brut Nature
Cava fresc, afruitat, aromàtic i amb predomini dels aromes primaris del propi raïm. Les varietats escollides per la seva elaboració són el Xarel·lo i Parellada. Lounge de Cava Bertha és un cava especial amb tocs contemporanis.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada