dilluns, 6 d’octubre del 2008

“Rierada” a la Sala Infantil

A Arenys de Munt estem acostumats a veure baixar agua per la riera i pels rials quan plou. D’això en diem “rierada”, expressió molt popular – i utilitzada – aquí. Doncs bé, divendres passat vam tenir una i de ben forta.

Divendres 3 d’octubre a la tarda, a 2/4 de 6, va començar a ploure a Arenys de Munt com en altres municipis i una mica més tard ens entrava aigua per l’aparell d’aire condicionat de la sala infantil. Encara que vam actuar ràpid, una prestatgeria de la sala infantil va quedar ben mullada.

La zona afectada ha estat l’àrea de coneixements, del començament, és a dir obres generals (0), filosofia (1), religió (2), fins a ciències socials i pures (5 i 6). De manera que no s’han salvat ni els peixos, situats al número 5.

Divendres ho vèiem tot molt negre. Hi havien molts llibres afectats, els vam treure de la prestatgeria i els vam assecar amb draps i paper. Avui dilluns en fer una repassada, sembla que la cosa no és tan greu. Alguns dels llibres afectats s’han assecat i casi ni es nota. Mirarem un per un i a final de setmana sabrem quants caldrà donar de baixa.